VERZENDEN EN RETOURNEREN:

 

Verzenden van uw bestelling:

Onze binnenkomende bestellingen worden verzonden op maandag, woensdag en vrijdag met PostNL. Bestellingen van artikelen uit eerdere collecties moeten mogelijk uit het magazijn komen, waardoor de verzending vertraging op kan lopen. In dit geval zullen wij u hierover informeren. Ook als er andere oorzaken zijn waardoor u bestelling niet meteen verzonden kan worden, zullen wij u informeren.

De verzendkosten bedragen € 4,95 bij verzending binnen Nederland, € 9,95 voor verzending naar België, Duitsland en Frankrijk. De verzendkosten voor overige landen zijn op aanvraag.

Bij bestellingen voor een bedrag vanaf €50,00, nemen wij de verzendkosten (binnen Nederland) voor onze rekening

Ik wil mijn product retourneren, hoe werkt dat?
Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.
Hiervoor gelden enkele voorwaarden:
Indien u één of meerdere artikelen wilt retourneren, vragen wij u dit middels een email aan webshop@zizokindermode.nl aan ons kenbaar te maken, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Vermeld hierbij uw bestelnummer, om welk artikel het gaat en liefst ook de reden. Zie ook het ingesloten retour formulier

U kunt vervolgens het pakketje, binnen één week na aanmelding, verzenden naar:
ZiZo Kindermode
de Driesprong 26a
5241TJ Rosmalen
.
Graag met een ingevuld retour formulier

De kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. Ook blijft u verantwoordelijk voor de artikelen tot het moment van ontvangst door ZiZo Kindermode.

LET OP: U dient uw retourzending ten alle tijde voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

U kunt uw webshopbestelling ook retourneren in onze winkel. Houdt er rekening mee dat u de terugbetaling ook weer via de bank ontvangt.

Zorgt u ervoor dat de artikelen die u terugstuurt aan de volgende voorwaarden voldoen:

1 Het te retourneren artikel moet voorzien zijn van de oorspronkelijke labels en in originele verpakking worden geretourneerd.
2 de artikelen mogen niet gedragen en/of gewassen zijn,

Bestellen van een vervangend artikel bij een retour:

Indien u een artikel wenst om te ruilen, verzoeken wij u eerst het te retourneren artikel aan te melden via webshop@zizokindermode.nl en hierbij al aan te geven dat u een ruiling wenst.
Vervolgens kunt u het gewenste artikel bestellen via de normale bestelprocedure op onze website. Gebruik kortingscode ‘ruilartikel’ om de verzendkosten op € 0,00 te zetten.

De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening,
Het ruilartikel zal op onze kosten naar u worden verzonden.

Verwerking van uw retourzending:

Zodra het geretourneerde artikel door ons ontvangen is, zal het bedrag van uw retourzending door ons worden gecrediteerd op dezelfde manier als u de betaling heeft verricht, dus oftewel via uw creditcard oftewel via uw bankrekening.
Uw bestelde ruilartikel wordt als een nieuwe bestelling verwerkt, met uitzondering van de verzendkosten.

Garantie
Bij ZiZo Kindermode willen we uitsluitend producten aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Mocht een product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen of in gebruik mankementen vertonen dan horen we dit graag. We zullen dan onze uiterste best doen het probleem op te lossen.

×