Algemene voorwaarden ZiZo Kindermode:
Op al uw bestellingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Artikel 1 Algemeen
1. Indien onduidelijkheid bestaat omtrent de uitleg van één of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden, neemt u dan contact met ons op.
2. Indien zich tussen partijen een situatie voordoet die niet letterlijk in deze algemene voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden.

Artikel 2 Aanbiedingen en prijzen
1 Alle aanbiedingen op www.zizokindermode.nl zijn geldig gedurende de aangegeven termijn en zolang de voorraad strekt. Een aanbieding vervalt indien het artikel waarop de aanbieding betrekking heeft in de tussentijd niet meer leverbaar is.
2 De op de site vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten
3
De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling, binnen Nederland. Bij bestellingen boven € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
4 ZiZo Kindermode biedt optioneel een cadeauservice aan zonder extra kosten. De bestelde artikelen worden als cadeau verpakt. Verzending kan naar elk gewenst adres in Nederland. De bestelling wordt indien gewenst voorzien van een handgeschreven, persoonlijke boodschap.
5 Indien ZiZo Kindermode de bestelde artikelen of – in overleg – gelijkwaardige vervanging niet kan leveren dan mag u afzien van de koop.

Artikel 3 Verzending en leveringstermijn
ZiZo kindermode verpakt de artikelen met uiterste zorg, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies of schade ontstaan tijdens transport door TNT Post. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen volgens het tarief van TNT Post. Vermeld dit onder opmerkingen. De verzending vind plaats nadat deze kosten voldaan zijn.
1. ZiZo Kindermode streeft ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te versturen. De dagen waarop bestellingen verstuurd worden zijn: maandag, woensdag en vrijdag.
2. ZiZo Kindermode maakt voor de verzending van uw bestellingen gebruik van de zakelijke dienstverlening van TNT post.
Mocht u niet thuis zijn dan zult u een notitie in de brievenbus vinden en zal het pakket een 2e keer worden aangeboden. Mocht u wederom niet thuis zijn dan is het pakket af te halen op het dichtstbijzijnde postagentschap.
Slechts op persoonlijk verzoek verzenden we via brievenbus post, dit is echter geheel voor risico van de klant.
3. Wij zijn niet aansprakelijk voor bij TNT zoekgeraakte stukken en of pakjes. Dit vindt gelukkig nauwelijks plaats, gaat er echter onverhoopt iets mis of duurt de levering erg lang, neem dan a.u.b. even contact met ons op.
5. Verzendkosten voor het buitenland zijn op aanvraag
6. De shop wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden en de bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Mocht een besteld artikel toch uitverkocht blijken te zijn dan ontvangt u hier zo spoedig mogelijk bericht over.

Artikel 4 Annuleren, retourneren en ruilen van bestellingen
1. U bent gerechtigd de bestelling te annuleren, indien:
– De bestelling foutief is geplaatst en u binnen 24 uur per e-mail of telefoon de annulering aan ons heeft doorgegeven, graag onder vermelding van het ordernummer.
– ZiZo Kindermode de verplichtingen niet, niet volledig of niet tijdig nakomt
2. Wet Verkopen op afstand: U bent gerechtigd de bestelling te ruilen of te retourneren als deze niet aan uw wensen voldoet.
– Deze retourzending dient u binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakketje te melden door een email te verzenden aan webshop@zizokindermode.nl onder vermelding van het ordernummer, het te retourneren artikel en liefst ook de reden van retourzending.
– Ruilen en retourneren is alleen mogelijk indien de artikelen onbeschadigd en ongebruikt, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van het prijskaartje.
– Frankeerkosten voor het retour zenden van pakketjes zijn voor uw eigen risico en rekening.
– Retourneren: Het door u betaalde bedrag (met uitzondering van de verzendkosten) zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst worden terugbetaald.
– Indien de artikelen geruild worden tegen een gelijkwaardig of duurder artikel neemt ZiZo Kindermode de verzendkosten voor de nieuwe bestelling voor haar rekening.

Artikel 5 Betaling
1. Betaling geschiedt via Ideal, VisaCard of Mastercard.
2. Verzending vindt plaats nadat de betaling door ZiZo Kindermode ontvangen is.

3
. U kunt per bestelling maximaal 1 cadeaubon of kortingscode verzilveren.
4. Cadeaubonnen en kortingscodes zijn niet inwisselbaar tegen contanten, er is geen restitutie mogelijk

Artikel 6 Klachten en Garantie
1. ZiZo Kindermode controleert alle bestellingen zorgvuldig en streeft naar hoge kwaliteit en goede service.
2. Mocht een artikel ondanks onze zorgvuldigheid niet aan uw verwachtingen voldoen, dan stellen wij het op prijs als u binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opneemt. Wij zullen zorg dragen voor een juiste afhandeling en – indien mogelijk – een nieuw artikel toesturen of uw geld terugstorten.
3. De garantie vervalt indien het artikel reeds gedragen is, niet meer voorzien is van de originele verpakking en het prijskaartje.
4. ZiZo Kindermode kan redelijkerwijs niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade veroorzaakt tijdens verzending.
5. ZiZo Kindermode streeft ernaar e-mails op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden, wilt u sneller antwoord op uw vraag, neem dan telefonisch contact met ons op.

Artikel 7 Privacy
ZiZo Kindermode zal uw gegevens nimmer zonder uw toestemming aan derden verstrekken.
De nieuwsbrief ontvangt u alleen indien u hier toestemming voor heeft gegeven.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief kunt u middels de link onderaan de nieuwsbrief
of door een e-mail te sturen naar webshop@zizokindermode.nl

Artikel 8 Identiteit van de ondernemer
ZiZo Kindermode
De Driesprong 26a
5241 TJ Rosmalen
Telefoon: +31 (0)73-521 61 29
(bereikbaar: maandag 13.30-17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag 10.00-17.00 uur)
E-mail: webshop@zizokindermode.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak
KvK nummer: 17121303
BTW nummer: 165081004.B.01

 

×